Geile volle vrouw in auto


geile volle vrouw in auto

Onder het uitstappen keek ze er duidelijk naar en zei een beetje schor: Heb je zitten volslanke geile rijpe vrouwen morsen met iets? Langzaam liet ze zich over mijn gezicht zakken terwijl ze met twee handen haar vagina open hield om de weg vrij te maken voor mijn tong. Je hebt wel gevoel bij je hobby. Ik opende haar volle spleetje en zachte een paar prachtige volle roze natte schaamlippen met daar boven een zwaar gezwollen kloppend klit. Nee, zei ik, ik ben te verlegen om die vrouwen te vragen, zei. Snel rende ik naar de auto en zat weer te wachten zo heet als ik nog nooit was geweest. Verwonderd kijk ik haar aan en zie nu pas wat een prachtige opwindende vrouw ze is en ik voel wat groeien in mijn kruis en mijn hart slaat over van spanning. Tijdens het instappen zag ik een stukje blote dij die boven de nylons uitpuilde en mijn staaf begon drastisch te groeien in mijn broek.

Voor we verder gaan zal ik je even wat afvegen zei ze en liep naar de keuken om een keukenrol te halen. Een licht prettig gestoorde vrouw, met een even gekke vriend. Ze wist dat er ook een buurvrouw in het spel was, maar haar motto: wat niet weet, wat niet deert, kwam hier goed van pas. Die wilde maar wat graag helpen en liep naar zijn garage om zijn gereedschap te pakken.

Gisteren Dordrecht, ZH, gescheiden en op zoek. Wel eerst met de kleren aan, die je zelf het mooist vindt en dan elke keer iets minder tot in je lingerie staat, was mijn antwoord. Ik omvatte haar heupen en drukte mijn gezicht tegen haar billen en kuste en likte die enorm oppervlakten, oh wat heerlijk mijn tong vond haar anus en streelde plagend ronde het gaatje wat ze heel prettig vond. Oké ga je camera maar halen ik ga me om kleden en dan beginnen we maar. Sorteer op StandaardDatum (nieuw-oud)Datum (oud-nieuw)Prijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag).


Sitemap